Training: Google Data Studio - Data Driven Marketing

Published Oct 27, 20
5 min read

Training: Google Data Studio - Data Driven MarketingU kunt kiezen tussen modules voor beginners en gevorderden en de studiegidsen gebruiken om u voor te bereiden voordat u het examen aflegt. Google Data Studio leert u hoe u uw gegevens kunt visualiseren in grafieken en tabellen die verbinding maken met verschillende gegevensbronnen, zodat u inzichten kunt delen en met uw team kunt samenwerken terwijl u uw rapportageproces versnelt met aantrekkelijke ingebouwde voorbeeldrapporten.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is de kunst van het optimaliseren van uw inhoud en technische websitestructuur om prominente posities te behalen op de pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s). Eduvision. Goede SEO is een gratis manier om organisch een breder publiek te bereiken en het succes van uw online aanbod te vergroten, maar u moet ervoor zorgen dat u uw inhoud correct optimaliseert en op de markt brengt om resultaten te zien.

Online Cursus Funneldashboards In Google Data Studio

Het Alison Diploma in E-Business is een gecertificeerde cursus voor digitale marketing die gratis wordt aangeboden. Hoewel de cursus een breed scala aan onderwerpen behandelt, ligt de nadruk vooral op SEO, Google Analytics en Google Ads – gebieden die van vitaal belang zijn voor zoekmarketingprofessionals. SEMrush Academy is een ongelooflijke bron voor digitale marketingprofessionals.

U kunt het SEMrush SEO Toolkit-examen afleggen om de SEMrush-certificering te behalen. Backlinko’s definitieve gids voor Google Search Console-beheer is een fantastische manier om te leren hoe u het meeste uit de nieuwe zoekconsole kunt halen en uw technische SEO effectief kunt optimaliseren. De gids geeft u ook inzicht in hoe u meer organisch verkeer kunt krijgen en geavanceerde tips en strategieën die u zullen helpen een effectievere digitale marketeer te worden.

Hoe Je Website Verbeteren Met Google Analytics? -

De beste contentmarketingcampagnes zijn effectieve partnerschappen waarvan zowel u als de websites, influencers op sociale media en bedrijven waarmee u samenwerkt, profiteren. Deze gratis contentmarketing- en digitale PR-cursussen helpen u bij het opzetten van uw eigen effectieve campagnes. De gratis cursus Contentmarketingcertificering van Hubspot is een geweldige introductie tot het creëren, hergebruiken en promoten van digitale inhoud.

Aan het einde van de cursus heb je geleerd hoe je een raamwerk voor het maken van inhoud kunt ontwerpen, geoptimaliseerde inhoud kunt maken en hergebruiken waar zoekmachines zoals Google dol op zijn, en een meer strategische inhoudmarketeer wordt. Onderwerpen zijn onder meer het begrijpen van contentmarketing, de kracht van storytelling, het genereren van contentideeën en het bouwen van een framework voor het maken van content.

Training Datavisualisatie Met Google Data Studio

Het staat vol met handige hints en tips, geschreven in gemakkelijk te verteren taal. Optinmonster biedt een gratis beginnershandleiding voor contentmarketing en hoe u deze kunt gebruiken om naamsbekendheid te vergroten bij een doelgroep. De gids behandelt essentiële onderwerpen zoals contentmarketingtools en het meten van ROI, evenals voorbeelden van contentmarketing en veelgestelde vragen.

Zonder goede kopie zal uw website niet in de SERP’s staan ​​en zullen uw klanten niet gedwongen worden om bij u te kopen. Als het inschakelen van een professionele copywriter om uw website-inhoud te schrijven een luxe is die u zich momenteel niet kunt veroorloven, helpen deze handige copywriting-cursussen u op weg met het schrijven van uw eigen website-kopie.

Google Data Studio: The Pros & Cons

De definitieve gids van Quick Sprout voor copywriting is een complete gids voor digitale copywriting die betrekking heeft op het begrijpen van het product dat u verkoopt, het maken van een productbeschrijving, het begrijpen van uw klanten en het voltooien van klantonderzoek, naast andere nuttige onderwerpen. Eduonix biedt een gratis online cursus over het worden van een professionele copywriter die vol zit met handige tips van meester-copywriters.

Veel bedrijven vertrouwen nog steeds op e-mailmarketingcampagnes als een belangrijke inkomstenbron en een essentieel onderdeel van hun digitale marketingstrategie. U kunt leren hoe u uw e-mailcampagnes kunt optimaliseren om klikken naar uw site te genereren, de conversieratio’s te verbeteren en de inkomsten te verhogen – deze handige cursussen helpen u op weg of verbeteren uw bestaande e-mailcampagnes.

Hoe Leer Ik Digitale Marketing?

Constant Contact biedt een gratis handleiding om aan de slag te gaan met e-mailmarketing , waarin wordt beschreven hoe u een e-mailmarketingserviceprovider kiest, contacten verzamelt voor uw e-mailmarketinglijst, een herbruikbare e-mailsjabloon maakt en overtuigende berichten schrijft. De gratis cursus voor e-mailmarketingcertificering van HubSpot leert u hoe u een e-mailmarketingstrategie creëert die uw bedrijf zal laten groeien.

Influencer-marketing is een van de nieuwste digitale marketingstrategieën en het is ongelooflijk succesvol gebleken voor veel toonaangevende merken en startups. Influencer-marketingcampagnes vinden vaak plaats via sociale media en zijn een samenwerking tussen een prominente blogger, Instagram-beroemdheid of Twitter-gebruiker waarbij waarde wordt uitgewisseld – vaak levert het merk de influencer producten of diensten om te testen in ruil voor een beoordeling.

Cursus Google Data Studio - Training Bij Eduvision

Deze gratis cursussen helpen je op weg en halen echt het meeste uit je influencer-campagnes. Coursera biedt gratis online toegang tot een uitgebreide cursus Influencer Marketing Strategy van de Rutgers University. Onderwerpen zijn onder meer hoe u een influencer-strategie kunt afstemmen op een breed scala van organisaties met behulp van het tweestaps-communicatiemodel en de juiste tactieken om te gebruiken om uw campagnes tot een succes te maken.

Pay-Per-Click ( PPC ) reclame is de praktijk van het plaatsen van advertenties op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines, waar ze verschijnen boven de organische (zoek) resultaten voor een bepaalde sleutelzin of term - Power-BI . Een belangrijke digitale marketingstrategie, PPC is de beste manier om oogballen op uw website te krijgen wanneer u een nieuw bedrijf bent en nog niet organisch op de topposities op Google staat.

Power Bi Basis Training - 2-daagse Cursus

Datavisualisatie met Google Data Studio   Online Marketeersonline-marketeers.nlZeist: Data Visualisatie Analistcareervalue.nl


Hoe je website verbeteren met Google Analytics?   De Digitale Versnellingdigitaleversnelling.beZo krijg je meer inzicht in de data van je app met Adjust [tooltip] - Frankwatchingfrankwatching.com


We hebben deze gratis cursussen voor PPC-advertenties geselecteerd als een geweldige manier om aan de slag te gaan met Pay-Per-Click-advertenties voor bedrijfseigenaren. WordStream’s gratis PPC University , die online leermiddelen biedt om u te helpen uw PPC- en digitale marketingvaardigheden op te bouwen, met modules die beschikbaar zijn voor beginners en gevorderde gebruikers.

De geavanceerde modules bestrijken gebieden zoals PPC voor het genereren van leads en geotargeting. De Bing Ads-accreditatie is een gratis PPC-advertentiecursus die u alles leert wat u moet weten om een ​​Bings Ads-geaccrediteerde professional te worden, die u door de basisprincipes van zoekmachinemarketing op het Microsoft Advertising-netwerk leidt. Je kunt de gratis studiegids downloaden en, als je klaar bent, het examen afleggen.

More from Cursussen, Opleiding, Cursus

Navigation

Home

Latest Posts

Eduvision Word

Published Dec 02, 21
6 min read

Tienda Eduvision

Published Oct 13, 21
5 min read

Eduvision Courses

Published Oct 10, 21
6 min read